Modeli

I Ri, ne kuti

Memoria

64 Gb

Ekrani

10.9-inch Liquid Retina display

Kamera

12MP dhe 7MP FaceTime HD

Rezolucioni

2224*1668

Produkte të Ngjashme

Ne përdorim cookies për tu siguruar se po ju japim eksperiencën më të mirë në website-in tonë

Open chat
Përshëndetje,

Si mund t'ju ndihmojmë?