Modeli

Vitrine, I Ri, ne kuti

Memoria

64 Gb, 128 Gb

Kamera

12 MP + 12 MP dhe Selfie Camera 12 MP

Ekrani

6,1 inç

Proçesor

Hexa Core (Dual core, Firestorm + Quad core, Icestorm)

Bateria

Li-Ion 2815 mAh

Produkte të Ngjashme